fbpx

PERSONAL TRAINING

Sneller resultaat behalen? Altijd een stok achter de deur hebben? Vetmassa verliezen, spiermassa aankomen, je algehele fitheid verbeteren? Wat je doelstelling ook is, personal training is dé manier om hieraan te werken!

Wat is personal training?

Personal training bij TiborTraining betekent dat je, op locatie, aan de slag gaat met mij als jouw personal trainer. Samen stellen we doelen op die jij graag wilt behalen in je eigen tempo. Dit kan zijn het verliezen van vetmassa, het vergroten van je spiermassa of het verbeteren van je algehele fitheid. Door middel van mijn kennis en ervaring zorg ik ervoor dat je op een prettige manier zo snel mogelijk jouw doelen behaald. Zorgen dat je fit wordt kost moeite, maar fit zijn zorgt ervoor dat alles moeiteloos gaat!

Hoe begint het?

Voordat we aan de slag gaan, vindt er eerst een intakegesprek plaats. Tijdens het intakegesprek probeer ik een helder beeld te krijgen van jou als persoon en van de doelstelling waar je aan wilt werken.  Ook is hier de ruimte om eventuele blessures en/of gezondheidsklachten te melden. Als de doelstelling helder is, zal ik een advies geven op wat voor termijn dit haalbaar is. Zo kunnen we de frequentie van de trainingen bepalen. We plannen de eerste training is en we gaan van start.

 

Locatie

De personal training is te volgen op een van de twee onderstaande locaties en word uitsluitend door mijzelf gegeven.

Ceintuurbaan 133, 3051 KA Rotterdam, Biggym

Industrieweg 40, 2651 BD Berkel en Rodenrijs, Invictus Gym

 

WhatsApp chat