fbpx

OVER TIBOR

Wie is Tibor?
Mijn naam is Tibor Wouda. Ik ben 24 jaar oud en woon in Berkel en Rodenrijs. Al mijn hele leven ben ik sportief bezig. Dit begon in mijn kinderjaren met voetbal en vanaf mijn 15e heb ik mij volledig op krachtsport en fitness gefocust. Naarmate ik dit meer ben gaan doen ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de werking van het lichaam maar ook hoe voeding en psyche hier mee samen werken.

Ik heb onder andere een HBO diploma in ‘Social Work’ dat vooral ingaat op de psychologie van mensen en zich bezig houdt met gedragswetenschap. Door dit te combineren met mijn kennis en ervaring met betrekking tot sport en voeding, kan ik een holistisch totaaladvies en coaching aanbieden om het maximale resultaat te behalen.

Van hobby naar werk
In 2017 hielp ik inmiddels zoveel mensen dat ik Tibor Training heb opgezet. Met Tibor Training wil ik mensen helpen hun doelen te bereiken. Dit kan zijn afvallen, spiermassa opbouwen of het verbeteren van je algehele fitheid en gezondheid. Wat het ook is, mijn doel is om jou beter in je vel te laten zitten.

Tarieven

Online coaching:
Naast personal training bied ik ook hulp op afstand aan, in de vorm van online coaching. Met behulp van voedings- en trainingsschema’s en contact door middel van Whatsapp, Skype en email ben ik jouw online coach.

WhatsApp chat