fbpx

ONLINE COACHING

Drukke agenda en weinig tijd voor personal training? Vind je het prettig om altijd gemakkelijk en snel je vragen te kunnen stellen wat betreft sport, voeding en alles wat daarbij komt kijken? Tibor Training biedt de mogelijkheid om gecoacht te worden op ieder moment. Ik ben jouw online coach en via whatsapp, mail, skype of facetime houden wij het gehele traject contact!

Als jij kiest voor online coaching, kies jij eigenlijk personal training op afstand. Ik maak schema’s voor je, we hebben dagelijks contact over de voortgang en tevens kan jij bij mij terecht met al je vragen. Je betaalt gewoon per maand en het is ieder moment opzegbaar.

Mocht je interesse hebben in online coaching, kan je mij via de whatsapp-knop altijd een appje sturen!


Schema’s

Ben jij redelijk zelfstandig, maar vind je het toch prettig om een stukje begeleiding te krijgen in de vorm van schema’s? Dan is een voedings- en/of trainingsschema wellicht iets voor jou! Bij de aanschaf van een voedings-of trainingsschema kan jij geheel je eigen voorkeuren en doelen aangeven. Bij beide schema’s zit uitgebreid uitleg hoe het werkt, wat je moet doen, hoe ik alles heb berekend enzovoort. Ze zijn simpel, overzichtelijk maar vooral effectief. Beide schema’s zijn goed voor ongeveer 12-16 weken, na die periode is je lichaam toe aan iets nieuws.

Mocht je interesse hebben in een trainings- en/of voedingsschema, kan je mij via de whatsapp-knop altijd een appje sturen!

WhatsApp chat